Monday, April 6, 2015

Today's post is veryyy different! I'm baking!
It's Easter time and I'm making a Portuguese Custard Tart.
I've never done it before and it turned out a little weird but I hope it's tasty. 
So let's begin.


First you need: Puff pastry, Sugar, Flour, Eggs, Milk and Lemon.
Primeiro precisam: Massa folhada, Açúcar, Farinha, Ovos, Leite e Limão.



Put the puff pastry in a round baking dish.
Pôr a massa folhada numa forma redonda


In a pan, heat the milk, with sugar, flour and the lemon.
Numa panela, aquecer o leite, com o açúcar, a farinha e o limão


Beat the egg yolks
Bater as gemas dos ovos


And add them in the milk.
E juntá-las ao leite


Then, put it all in the round baking dish.
Pôr tudo na forma


Take it to the oven and wait 30 minutes.
E levar ao forno durante 30 minutos.



O post de hoje é muitoooo diferente! Vou fazer bolos!
É a época da Páscoa e estou a fazer uma tarte de nata.
Nunca fiz isto antes e saiu um pouco estranho mas espero que esteja boa.

4 comments:

  1. Looks delicious good job :)

    ReplyDelete
  2. Adorei o teu blog! Vê o meu e se gostares segue <3
    http://1100days.blogspot.pt/2015/04/coco.html

    ReplyDelete